28 november 2010

Vecka 13+2 - Ultraljudsundersökning!

Klockan är halvtio på kvällen och vi har precis kommit hem från akutmottagningen på Östersunds Sjukhus. Anledningen till att vi åkte in till akutmottagningen var för att vi kände oro, oro över att någonting skulle vara fel med Truls.

Efter två timmars väntan på akutmottagningen fick vi till sist träffa en läkare som vi sedan slog följe till ett rum. Väl där inne så frågade han hur Älsklingen mådde, varför vi var där och lyssnade på Älsklingens mage.

När det var gjort så tyckte läkaren att Älsklingen skulle ta av sig kläderna så att de kunde lära känna varandra på riktigt. Han ville göra ett ultraljud för att se så allting var okej med Truls och för att vi skulle slippa oroa oss.

När väl bilderna kom fram på skärmen blev jag så rörd att jag nästan fällde en tår, det var så vackert. Det var verkligen underbart att få se den lilla krabaten som sparkade och levde om som tusan där inne i magen.

Truls var två och en halv centimeter mellan öronen och åtta centimeter lång och beräknas vara tretton veckor och två dagar gammal.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar