27 juli 2011

Vad gör man som pappa när man är barnfri?

Igår när jag kom hem från jobbet så var det helt tyst i lägenheten,
ingen lilltös som grät och ingen Älskling att krama om och pussa på.

Älsklingen och lilltösen hade åkt hem till mormor och morfar och hade planerat att stanna där några dagar. Det kändes verkligen att det var någonting som fattades när de inte var hemma, det var så konstigt tyst på något vis.

Vad gör man egentligen som pappa när han är barnfri?

Jag har i alla fall ägnat kvällen till att fylla i lilltösens babyböcker samt kolla igenom alla fotografier som har blivit på lilltösen så här långt, drygt sexhundra fotografier så det var en hel del. Utav dessa sexhundra så valde jag ut drygt åttio stycken som jag ska skicka iväg för framkallning.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

24 juli 2011

Berätta det senaste.

I helgen som varit så har vi ansträngt oss lite extra för att få ut så mycket kvalitetstid som möjligt med varandra. De gångna månaderna har gått väldigt fort och man känner mer och mer att man verkligen bör göra vad man kan för att ta till vara på tiden som man har tillsammans med Lilltösen nu de första månaderna eftersom att det händer så himla mycket.

Idag skrattade hon förresten för allra första gången, hade varit intressant att veta vad det var som var så himla roligt men vi kunde inte komma på något.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

21 juli 2011

Vet inte hur det blir med Pappas lilla Truls.

Det är snart två veckor sedan jag överhuvudtaget publicerade ett inlägg här i bloggen och det har tyvärr bara blivit ett enda inlägg publicerat under hela juli månad och jag vet inte alls hur det kommer bli med Pappas lilla Truls i fortsättningen.

I helgen som var så försökte jag skriva några inlägg om vad som har hänt under den gångna veckan men då jag har en del prestationsångest vad gäller det jag skriver så har jag inte riktigt hunnit med att avsluta de påbörjade inläggen.

I slutet av månaden så kommer det finnas möjlighet att lägga mer tid på bloggen men just nu vet jag som sagt inte hur det kommer bli med Pappas lilla Truls. Tiden får väl helt enkelt utvisa hur det blir men förhoppningsvis så kommer jag att kunna fortsätta uppdatera bloggen precis som tidigare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .