30 mars 2011

Vecka 31+0 - Barnmorskan.

För drygt en vecka sedan så fick vi veta att en del provsvar inte var så bra, men om det var skadligt för Truls eller inte det kunde man dess värre inte fastställa utan Älsklingen var då tvungen att lämna ytterligare några prover.

Efter att inte ha hört något från barnmorskan sedan Älsklingen lämnade de proverna i början av förra veckan så beslutade vi oss för att vi skulle ta kontakt med henne.

Förra gången sa barnmorska att det inte var något att oroa sig för och att det bara är Älsklingen som mår dåligt av det hela men nu var hon inte alls lika säker. Vi fick i alla fall reda på vad testerna visade och hur höga värdena kan vara innan det kan leda till för tidig födsel.

Det känns dock som att barnmorskan inte tar det hela seriöst, trots att det är en allvarlig situation. Vi får aldrig någon klarhet i hur dåliga värdena egentligen är och hon verkar inte vilja ta tag i det hela så nu har vi istället vänt oss vidare för att se om hon kan förklara det bättre samt ta upp vad som kan hända om värdena fortsätter att bli sämre.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar