31 maj 2011

En jobbig natt.

Vi har de senaste dagarna haft väckning var fjärde timme på natten, för att lilltösen (enligt barnmorskorna) bör äta så pass ofta på natten och tidigare nätter så har det gått relativt bra men inatt ville sig verkligen ingenting.

Innan vi hade fått i henne någon bröstmjölk överhuvudtaget så råkade vi spilla ut de mesta av bröstmjölken var på Älsklingen går och ordnar mer bröstmjölk medan jag försöker att få i lilltösen det lilla som fanns kvar.

Jag får efter mycket om och men i henne de sista dropparna bröstmjölk och torkar av henne kring munnen. Då kräks lilltösen upp allt som hon fått i sig.

Så där sitter jag mitt i natten och försöker hålla tålamodet uppe. Vi har bytt den tredje bajsblöjan på lite drygt en timme och vi mår verkligen dåligt över att lilltösen fortsätter att tappa vikt och vill verkligen inget hellre än att hon ska få i sig maten.

Efter mycket om och men fick vi väl till slut i henne lite mat och vi kunde somna om, för att veta att fyra timmar senare så skulle vi kanske vara tvungna att göra om samma sak igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar