28 september 2011

Kallelse till barnmottagningen.

Det ni får göra är väl helt enkelt att ge henne modersmjölkersättning som är baserad på mjölk igen för att se hur hon reagerar. I de flesta fall så är detta någonting som växer bort men det kan vara så att ni måste återgå till den modermjölkersättningen som hon äter nu beroende på hur hon reagerar.

Idag är det tre veckor sedan vi var på barnmottagningen och kom överens med barnläkaren om att vi skulle börja mjölkbelasta lilltösen i två veckor för att se hur hon reagerar på mjölkprotein och om hon fortfarande är känslig.
Till en början så ville lilltösen inte riktigt ta flaskan. Gillar hon inte maten? Får hon ont i magen, eller vad är det? Efter några dagar så gick allt bra igen så troligtvis var det den nya smaken som hon inte riktigt gillade. I övrigt har hon inte visat några symptom på att hon skulle vara känsligt för mjölkprotein.

Idag har vi fått träffat en barnläkare som frågade hur det hade gått, vilken ersättning vi använder och hur ofta och hur mycket hon äter och efter det så väger och mäts lilltösen, vågen stannade på 6040 gram och hon var 64 centimeter lång och därmed följer hon sin egen kurva.
Efter att barnläkaren hade rådgjort med en överläkare så tyckte han att vi kunde fortsätta med vanlig mjölkersättning, modersmjölkersättning baserad på mjölk.

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar