27 januari 2012

Inget hem för ett barn Del 2.

Som det ser ut nå så är det verkligen inget hem för ett barn,
varken vår vattenskadade lägenhet eller vår nya lägenhet.

I vår vattenskadade lägenhet så finns det verkligen ingenting, men det är väl inte just nå bättre i vår nya lägenhet heller för den delen. Går man in i vardagsrummet i vår nya lägenhet så möts man av ett smärre kaos, det är flyttkartonger längs en av väggarna och saker som ligger utspridda över hela golvet, samt ett antal kartonger med tvätt som vi inte har någon plats för i garderoben.

Går man sedan in i sovrummet i vår nya lägenhet som ligger vägg i vägg med vardagsrummet så möts man väl inte riktigt av ett lika välfyllt rum, i sovrummet finns det bara en uppblåsbar madrass som vi köpte på en lågprisaffär här på orten.

Trots att vi får sova på en uppblåsbar madrass så kan jag trots det inte riktigt klaga. Det gick visserligen inte att rädda några av våra möbler men vi har redan beställt nya möbler till hela den nya lägenheten så att det kommer nog att ordna upp sig.

Att kanske få vänta två veckor på möblerna känns dock lång bort nu, men två veckor är ändå relativt kort tid om man tänker på att det kommer ta minst sex månader innan vår riktiga lägenhet är återställd och vi kan flytta tillbaka.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar