4 februari 2012

Vad händer med de nya bloggarna på Coola Pappor?

För snart fyra månader sedan så var det nära att jag ansökte som bloggskribent på Coola Pappor, jag valde däremot att backa ur. De hade nämligen satt upp diverse krav på de bloggare de sökte och ett av de kraven var att man som bloggare skulle vara tvungen att publicera minst ett inlägg om dagen och redan där föll det troligtvis för mig eftersom att jag inte kommer ha den möjligheten?

Men hur har det då gått för de pappor som fick chansen? Har de flesta av papporna levt upp till de krav som ställdes? Eller är det kanske så att de inte klarade pressen?

Av de papporna som fick chansen att börja blogga på Coola Pappor så är det ingen av dem som levt upp till det kravet som fick mig att backa ur, nämligen att publicera minst ett inlägg om dagen. Det var tre av dem som inte klarade pressen och det är sju av dem som inte ens har uppdaterat sin blogg under de senaste två veckorna.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström med fjärrutlösare.
Nu har jag väl inte ändrat mig angående mitt val att inte ansöka som bloggskribent på Coola Pappor - Jag trivs bra med att ha hand om administrationen av min blogg och inte ha några som helst krav på mig. Jag kan skriva när jag vill, hur långa inlägg jag vill och framför allt om vad jag vill.

Jag tycker det är lite trist att papporna som fick chansen att börja blogga på Coola Pappor inte tog vara på sin chans. Istället så är det nu sju bloggar som inte uppdateras speciellt ofta. Jag undrar just hur många pappor det var som fick ett tack för sin ansökan... men du är inte bland de tio papporna som kommer få möjlighet att blogga på Coola Pappor?

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

3 kommentarer:

Henke sa...

Förstår dej precis, det där går ju i vågor... Ibland bloggar man sjutton inlägg på en dag, och ibland kan det gå sjutton dagar utan nått alls.

Juan Mella sa...

Håller med dig! Man köra sitt eget race och själv ta hand om allt utan krav. Man bloggar när man vill, när man har tid och lust!

Martin Melin sa...

Jo, noterade det där efter några veckor - att det var några som inte kunde leverera. Lite trist, men samtidigt är det svårt att förstå vad det krävs att ha en blogg - vill man ha läsare måste man skriva. Så är det bara.

Som det ser ut nu så kommer jag lägga ner de andra bloggarna. Det kostar att lägga upp nya och det har jag inte lust till. Sidan har NOLL intäkter.

Vi får se vad som händer - skall ta ett beslut om ett par veckor.

Skicka en kommentar