22 mars 2012

Första dagen som barnfri.

Idag vaknade jag klockan åtta efter drygt elva timmars oavbruten sömn, så när som på ett toalettbesök någon gång vid klockan tre inatt. Det kan man kalla sovmorgon.

Dagen har dock varit full av alla de måsten som stod på listan och det har varit fullt på schemat hela dagen. Vi var till och med så inne i det vi hålla på med att Vi glömde bort tiden och därmed missade att det var öppet hus på en annan förskola idag.

Nog för att det kanske har varit skönt, till och med riktigt skönt, att få vara barnfri en hel dag och att ha sovit oavbrutet en hel natt innan dess men det känns ju lite tråkigt att vi inte har kunnat hitta på någonting speciellt när vi för en gångs skull har varit barnfri samtidigt.

Kvällen blev precis som gårdagen mestadels lugn och vi försöka njuta av att vi är barnfria ännu en kväll. Det är väl tänkt att vi ska kolla på en 3D-film på min relativt nyinköpta TV och sedan försöka komma i säng relativt tidigt ikväll också.

Imorgon kommer Lilltösen hem. Har saknat henne massor. Det känns verkligen jättekonstigt att hon inte är här men att Älsklingen är här, det känns verkligen jättekonstigt. I vanliga fall så brukar ju Lilltösen vara tillsammans med Älsklingen och så är det jag som är ensam hemma i lägenheten och är barnfri, men nu är vi barnfria båda två och samtidigt dessutom.

Foto: Malin Stensson.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar