17 maj 2012

Födelsedagskalas.

Idag har vi firat Lilltösens moster på hennes födelsedag men.

Lilltösen har också födelsedagskalas. Jag hade lagt Lilltösen för att sova middag och hon somnade nästan med det samma.Vi tyckte dock att Lilltösen sov ovanligt länge och när det hade gått två timmar gick Älsklingen för att titta till Lilltösen.

Då hade Lilltösen ställt sig upp i resesängen och dragit åt sig ett litet paket som låg på en stol bredvid, sedan hade hon satt sig ned igen och satt där oskyldigt i resesängen och fipplade med presentbanden på paketet.

Älsklingen lade tillbaks paketet på stolen men när Älsklingen berättade om det hela för Lilltösens mormor svarade hon att paketet var till Lilltösen och att hon kunde få öppna det om hon ville. Det är väl ingenting hon har riktigt användning av nu men när hon blir äldre kanske det kan vara roligt.

Foto: Malin Stensson.
I paketet låg det en Folkmaster Harmonica, ett munspel. Något som vi hade pratat på för några månader sedan. Lilltösen hade nämligen en period då för någon månad sedan som hon gillade att blåsa och det var väl just därför som hon fick ett munspel.

Foto: Malin Stensson.
Läs även andra bloggares åsikter om , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar