26 maj 2011

Idag får vi åka hem.

Under nattens gång så har vi ammat tre gånger och om man bortser från att vi har varit tvungen att väcka lilltösen var tredje timme så har hon ammat så bra att hon har klarat sig på enbart bröstmjölken och inte behövt någon mjölkersättning.

Idag får vi åka hem, om allt ser bra ut men det gör det nog. Vi inledde dagen med att väga lilltösen, hon hade tappat lite vikt men de gör visst många barn första dagarna.

Hur som helst så har vi gått igenom blanketten Är du informerad om detta? tillsammans med vår barnmorska, det handlade bland annat om skötsel av barn, amning och barnets sömn. Frågor lär väl dock komma allt eftersom man kommer hem och det händer en del nya saker.

Klockan halvtolv kom doktorn för en besiktning och den gick bra, ingen spansk flagga, ombesiktning eller bra att veta. Passade även på att fråga över hjärtat, då man varit lite orolig över det eftersom jag själv hade ett medfött hjärtfel, men det lät bra just nu i alla fall tyckte han.Så att nu ska vi amma och plinga på klockan för att be att få kolla blodsockret och om det ser bra ut så kan vi börja röra oss hemöver.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar