4 augusti 2011

Ingen mat till Lilltösen.

För drygt sex veckor sedan så hade vi det väldigt kämpigt med lilltösens vikt men efter diverse sjukhusbesök och en liten utredning så fick vi börja med Althera, en mjölkersättning fri från mjölkprotein.

Det är bara det att denna mjölkersättning är receptbelagd, kan endast köpas på Apoteket och måste beställas hem då det inte är något de har på lager.

Vi var in på Apoteket i måndags och beställde en kartong Althera som enligt deras personal skulle komma idag, senast. Hur som haver så åkte jag upp till Apoteket idag och fick till svar att de inte fått någonting.
Då sitter man här på en liten mindre ort och inte har mat till vår dotter så hon klarar sig över helgen. Vad gör man? Ringer Barnmottagningen, BB, Sjukvårdsrådgivningen och efter en halvtimme i olika samtal visar det sig att enda alternativet att få mat till vår dotter är att åka tjugotre mil enkel resväg (totalt fyrtiosex mil) till närmsta Sjukhus för att köpa mat av dem så vi klarar oss till Apotekets leverans.
Man kanske kan tycka att det är dålig planering av oss som föräldrar men jag kan inte riktigt hålla med till fullo på den biten då detta inte är första gången vi beställer mat till lilltösen.
Vem är det som ska betala för den tiden jag måste spendera i en bil och vem är det som ska betala bensinkostnaderna?
Läs även andra bloggares åsikter om , , .

1 kommentarer:

Agneta Olofsson sa...

Det där anser jag att Apoteket får stå för, det är deras försumlighet och inget annat! Ni beställde mat i god tid och blev lovade leverans SENAST idag! Ge inte med dig/er på den biten! Kram

Skicka en kommentar