20 april 2015

Jag och Lilltösen kämpar vidare ännu en dag.

Jag och Lilltösen kämpar vidare ännu en dag. Lilltösen är så himla duktig. Vi krånglade lite fram och tillbaks under gårdagen och fick ta det lite försiktigt med Heracillin® och valde därför att ta en tablett i taget istället för tre stycken samtidigt. Det är så typiskt att det ska vara så många tabletter av Heracillin® då det är de tabletterna som Lilltösen har svårast för.

Igår var första dagen som Lilltösen klarade av att äta upp alla tabletter som låg på dagens veckodag i dosetten. Det tog dock nästan hela dagen i och med att vi valde att ta en tablett i taget istället för tre stycken samtidigt av Heracillin® men hon klarade av att äta upp alla tabletter som låg på dagens veckodag i dosetten och det måste väl ändå vara det viktigaste?

Som avslutning på dagen frågade Lilltösen om hon fick andas i inhalatorn.

Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.
Eftersom det har gått relativt bra nu i två dagar så har vi kommit överens om att Lilltösen ska prova gå på förskolan imorgon. Jag har väl tänkt att försöka lägga över så lite som möjligt på förskolan så här i början så tanken är väl att skicka med tabletter som Lilltösen ska ta någon gång mitt på dagen, tre stycken Heracillin® och tre stycken Creon 10000.

Sedan får det väl visa sig hur bra det går att ta tabletterna på förskolan. Kanske går det bättre, kanske går det sämre. Men i sådana fall så har vi i alla fall försökt, och då kämpar vi vidare hemma ytterligare någon dag i sådana fall innan vi provar igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar